Monday, December 3, 2012

Bantu saya kawan2...

Salam.

Saya dah tak boleh upload gambar lagi sebab google mintak saya...


Whoops! You're out of space. You are currently using 100% of your 1 GB quota for photos. Upgrade storage
Photos are stored in your Picasa Web Albums account and are included in your 1 GB free quota for photos. Additional storage you purchase is shared between several Google products and is in addition to your free quota. Learn more

Adakah:
1. Upgrade storage
2. Delete all earlier update...

Saya perlukan pengalaman dan kebijaksanaan anda semua. Terima kasih


28 comments:

  1. kak..try ke sini..ada solution
    http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2012/11/penyelesaian-untuk-blog-yang-tidak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih byk2...hanya Allah yg dpt membalas budi baikl Lynda

      Delete
  2. Salam.. minta maaf saya takde pengalaman untuk membantu.. harap2 link dari lynda tu boleh membantu..

    ReplyDelete
  3. saya tade pengalaman lagi buat mase nie , tapi ramai yang penah kena mcm nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah dah recover, tqvm Nur farahiza.

      Delete
  4. mak wardah ikut tutorai lyafarina tu step by step..menjadi!

    ReplyDelete
  5. Salam MW. Saya pun kena baca jugak tentang ni supaya tahu apa nak dibuat bila terjadi pada blog saya nanti..

    ReplyDelete
  6. ramai yg dah cecah limit nampaknya utk pic...ha ah ada caranya kena wat email baru kalau xslh...

    ReplyDelete
  7. boleh juga ke blog Qaseh honey. ada step by step.

    ReplyDelete
  8. Haaa boleh berlaku cam tu pulak??? maknanya pekara yang sama boleh berlaku pada semua blog lah ya...!!!!!!

    MW belajar atasi semua tu, mudah2an boleh diatasi, sebab saya juga ada dengar komplen blogger lain yang alami masaalah tak leh masukkan photo.

    Nanti kalau jadi kat blog saya boleh lah saya tanya penyelesaian kat MW lah nanti....:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya dah pernah kena, dan telah berjaya selesaikan masalah ini. Saya belajar dari tutorial di blog Qaseh Honey:

      http://qaseyhoney.blogspot.com/2012/09/tutorial-bila-picasa-album-penuh.html

      Delete
    2. As salam mak wardah yang baik hati,

      Boleh cuba tutorial di blog Qaseh honey! Saya pun pernah mengalaminya... Good luck!

      Delete
    3. Thx Najmi, AA n Marya, Alhamdulillah Along dah tolong baiki.

      Delete
  9. banyak blog jadi cenggini..risau pulak saya T_T

    ReplyDelete
  10. napa boleh jd camtu ..
    tak penah kena lagi.
    hope everythings ok :)
    maaf xleh bantu , sy pun tak reti.

    ReplyDelete
  11. munna pun baru je kena mcm tu kak.... nasib baik ada tutorial dari kawan2 blogger... masalah dah selesai....

    ReplyDelete
  12. nini dah kene dah kak....
    cik abg tu tambahkan storage tapi bayar pakai cc ler..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nini, dah ok Alhamdulillah berkat usaha Along

      Delete
  13. Salam akak. Saya baru ja update. Terima kasih sudi rindukan update dari saya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. emang akak takleh miss entry dinas....

      Delete