Monday, March 4, 2013

PRU 13, Pakatan Rakyat Baru - Bina Ummah

Salam Isnin,
Tiada bicara yang panjang tapi hanya picture tell us the story.
Berbisik
Berbincang
Berpakat
Berikhtiar
Bertelagah
Geram
Sakit hati
Jom Berdamai
Jom Bina Ummah

34 comments:

  1. Replies
    1. Thx Zulaikha, betul kedamaian itu satu keperluan

      Delete
  2. Kalau pakatan begini pasti jadi parti pilihan kakak. Kakak nak undi yg ini.
    Hihi... nama pun anak-anak sekejap merajuk/main/marah dah tu boleh sepakat balik:)

    ReplyDelete
  3. Comel la pakatan depa berdua tu, hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thx Dinas, mcm2 telatah dia org berdua. Suka tengok

      Delete
  4. comeljerkkan... kalauler semuanya begini... tidak bertelagah sepanjang masa.. hidup aman dan bahagia..

    ReplyDelete
  5. salam makwardah...
    huhuhuhuhu...nice photo...hehehehhehehehehheeheheh

    ReplyDelete
  6. hahaha... kecik2 dah pandai komplot.... ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thx MLD, adakala komplot lepas tu gaduh, lepas tu baik, mcm2 tapi hiburkan hati akak

      Delete
  7. Salam ziarah dari K.Sham di Kuwait.
    Comel2 anak terunanya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thx Shamsiah, tqvm datang dari jauh.

      Delete
  8. Politik ni memning kan....kadang2 tak faham....adehhhh

    ReplyDelete
  9. As salam Mak Wardah,

    Hehehee... comel jeee...yg sakit hati tu yg tak tahan tu... :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thx Marya,
      Itulah Adam kalau dia angin tapi tak lama.

      Delete
  10. Salam Mak Wardah..

    yang pastinya, comel tetap comel.. suka sgt tgk gambar2 tu..

    ReplyDelete
  11. assalam MW,

    ragam anak2 ni masa tu jer kadang2 buat kita hangiiin sangat....bila dorang dah lelap...aduhhh! sayang, sebak, bangga macam2 perasaan membuak2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thx BUNDA,

      Anak2 pelbagai kerenah tapi itulah yang menambat hati ibu.

      Delete
  12. hehehe.. peace yo.... comel je budak berdua ni ....

    ReplyDelete