Thursday, April 19, 2012

Bosan kat tempat kerja

Ya Allah,

Saya rasa betul2 bosan dengan tempat kerja sekarang. Betul2 bosan. Boss Besar yg betul2 tidak memahami saya & rakan, terlampau berkira, tak faham saya kenapa ... Saya fed-up dgn tempat ni-office saya.
Permudahkanlah pekerjaan saya, percepatkanlah pertukaran saya....Perkenankanlah doa saya....Ya ALLAH penuhilah permintaan saya.
Ini terapi minda saya
video

12 comments:

  1. Semoga segala urusan Mak Wardah dipermudahkan olehNya. Saya pun rasa tenang ja tengok ikan2 tu berenang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya allah dinas, tkasih atas doa. stress betul kerja dgn boss mcm ni. Semua control, part2 keluar duit tu especiallynya. sbg leader akak rasa nak dptkan respect org kita perlu hormat org lain jugak. pangkat tak bawak matipun. hal2 kecik keluar lunch dgn staffpun jadi isu, sapa tahan

      Delete
  2. semoga permintaan mak wardah di makbulkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. tkasih byk2 munna. Mudah2an segalanya di permudahkan.

      Delete
  3. semoga permintaan mak wardah dimakbulkan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mr cantik orangnya...tkasih byk2. akak amat2 berharap segalanya menjadi positif

      Delete
  4. aminnn...

    biarlah persekitaran kerja kita menyeronokkan, kita nak g keje pun hati senang, hati tenang ... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tkasih me. akak rasa kl nak sound staff bwh2 pun gunalah akal. kl akak keluar mkn dgn dia orgpun apa salahnya. x pyh sound dia org ttg etika sbb akak rasa dlm pergaulan plg penting akak pegang berkawan dgn ikhlas & menghormati. Nak tukar dept lain dia nak pengganti. mcmlah ada org nak serah diri kat dept tu

      Delete
  5. sabar kak..sabar
    banyakkan selawat,istighfar...
    nak suruh dobot pujuk x? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tkasih Nini. nini & blog sama aje fungsinya, kalau stress akak bukak blog nini & kwn2. ceria akak. jujurnya akak boleh keje dgn sama2 tapi boss besar akak selalu buat akak tak selesa, perangai org besar krjn betul. keluar lunch dgn staffpun dia pergi sound staff akak, hidup ni x perlu layer2, matipun sama aje. sbb ego dia, kasar & cerewet dia, akak rasa kwn2 kat office jauhkan diri. tak best dgt idup mcm tu

      Delete
  6. Byk sabar kak dan Nurul doakan semoga pertukaran akak dpt x lama lg...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tkasih nurul, akak cuba bersabar walaupun perangai boss besar akak tu makin ego. hal2 kecik2pun boleh jadi masalah besar. harap2 allah buka pintu hati dia untuk muhasabah diri

      Delete