Sunday, April 22, 2012

Makcik malu nak...minta pendapat anda

Salam.

Kenapa saya malu.....Minta pendapat tuan/puan kerana saya rasa pendapat tuan/puan amat diperlukan untuk saya tidak malu lagi. Sila tengok gambar ini, teliti dan beri pendapat anda. Saya akan reply esok. Selamat malam & kembali bekerja esok.

14 comments:

  1. Ohohoho.. sy pun malu tgk. Bukan gambar ini sahaja, yg tgk realiti pun selalu juga.. Aduhai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akakpun sama hanya suruh anak teruna tengok tempat lain

      Delete
  2. sepatutnya kita tegur dia kan?? tapi kalo saya...tak berani nak tegur...maluuuuu

    ReplyDelete
  3. alahai.... nak kata tak diberi pendidikan agama rasanya dari sekolah rendah sampai abis sekolah ada belajar kan... ni ler dikatakan menuntut ilmu untuk peperiksaan huuuuuuuuuuu...

    Zaman canggih FB ini penuh dengan nasihat bab-bab ini... tapi jawapan standard 'ada aku kisah'

    errrr tak terkata... banyak hujah boleh diberi dan Kak So bukan lah orangnya kui kui kui

    ReplyDelete
    Replies
    1. MR, akak kisah tapi tak berani ambik kisah

      Delete
  4. dia tak malu sebab berani pakai gitu kak, mmg kita yang malu menengoknya ...
    ;p

    ReplyDelete
  5. malu kita melihatnya tapi terbit ke rasa malu pada empunya diri yang memakainya?..
    tepuk dada,tanya diri sendiri.
    janganla bakal gepren cikmat nanti pakai camni...mmg nini reject awal2 !!!

    ReplyDelete
  6. Ya Allah Nini, jgn sebut cik mat ada gepren mcm ni...Gepren cik mat ataupun anak2 kita semuanya jodoh mereka wanita baik2. Makin lama budak perempuan tu duduk kat situ, seluarnya makin kebawah, akak ada Along, last2 akak tukar tempat dgn Along. sedihnya bra & pantypun tak pakai. tu yg tak lalu makan char kuew teow tu...

    ReplyDelete
  7. Klu anak Nurul tgk camtu gerenti dia terus tanya kenapa,jwpannya Nurul jwblah perempuan yg camnie x baik....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi Nurul, budak tu selamba derk aje anak bawah terdedah. Akak yg rasa segan.

      Delete
  8. =(
    ju kalau di kedai pun, ada je customers yang berbaju singkat n duduk nampak lurah berkerak mereka tu kak. yang bertudung pun ada. macam sengaja je. paling memotong selera bila lelaki pun sama ! eiiii..

    ReplyDelete