Thursday, April 5, 2012

Tawaran Kerja Kosong yang baik

Sebelum saya keluar ke Pantai Kelanang, Banting kita kongsikan hakisan pantai yang semakin teruk, kami sedang merangka satu produk yang membantu memperlahankan proses hakisan tapi bukan memberhentikannya kerana bumi ini milik Allah kejadian yang terbaik. Sayang, sifat tamak haloba manusia membawa kepada banyak kemusnahan. Oleh itu saya ada tawaran kerja terbaek buat kita semua.
Mari kita memohon sama2.

11 comments:

  1. perkongsian yg baik...tengs kak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala Wahida, iklan ni dah ramai letak tapi just a reminder to akak sendiri

      Delete
  2. wah,bagus iklan nih..
    moga ramaila yg dtg isi jawatan kosong nih..
    serius lumayan "pulangannya"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nini, amatlah lumayan. Nanti nak order kerepek bayam. Wardah dah bising2...terliur sgt last kami makan masa cuti kat Kundasang tahun 2007

      Delete
  3. Saya pernah tengok iklan ni dulu. Memang bagus jawatan ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jawatan bagus, hasil lumayan tapi takut saya yang tak terbuat

      Delete
  4. pernah iklankan kat blog munna juga ni...sambutan menggalakkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul Munna, akak pernah baca. Tqvm

      Delete
  5. salam,

    bagus2, boleh jadi peringatan kepada sesiapa yg selalu terlupa (ie ditujukan kepada diri saya sendiri)..heheeee

    ReplyDelete