Wednesday, May 2, 2012

Cuba Teka

Salam. 
Cuba teka ini ikan apa? Anda boleh makan? Saya tidak mampu menelannya walaupun saya orang kampung. 
Anda mampu telan? Kalau bentuk yang berbeza saya mungkin termakan tapi kalau bentuk UXXR maaf saya tidak berniat menghina makanan tetapi saya tidak mampu. 
Anak2 tuition saya tak ada benda nak buat, inilah cara saya mencari kawan hilnagkan bosan. Off to my routine, thank you pada yang sudi baca.

18 comments:

  1. Apa ni? Belut ke?
    Heee, sye pun tak boleh nak telan. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tqvm Ren Din,

      Tengokpun ngeri, apatah nak makan. tapi kawan akak kata sedap

      Delete
  2. belut ke? hehehe... sama la kot. kalau keli ke haruan or ikan sungai lain boleh lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq anisalya tapi kawan akak kata sedap sangat, kalau jatuh dia orang kutip balik masuk mulut

      Delete
  3. bagi sejota baru la madam makan kot..
    itupun makan totop mata.. ewww.. paling geli dgn ulau...
    belut mdm tgk dh macam uuuuu....

    ReplyDelete
  4. Salam.. Awh, jenguk2 blog disambut gambar itieww... Heheh. Kata orang, sedap rasanya. Diriku ini, tak bleh tak bleh tak bleh.... ;)

    ReplyDelete
  5. ooo belut tu sejenis ikan ye kak?
    hihihihi...

    tak pernah makan gak dan tak sampai hati serta tak sanggup makan ... terbayangkan haiwan lain ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam. mak encik, belut kategori ikan bukan reptilia

      Delete
  6. Haaa belut tuu.....
    Kalau di panggang sedap tau...
    Lemak manis rasanya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Karukord,

      Ramai orang kata macam tu

      Delete
  7. x berani la dgn belud,x leh msk.....

    ReplyDelete
  8. Belut ka? Saya tak pernah makan belut dan rasanya macam tak sanggup..kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akakpun sama Dinas, tak lalu rasanya

      Delete
  9. belut ke?... munna mmg tak boleh telan....

    ReplyDelete
  10. Ala, akak.. Jgn la mintak maaf, kita dah cepular kot, kita la yg mintak maaf.. Heheh.

    ReplyDelete