Tuesday, March 20, 2012

Lambaian Lembah Temir

Esok saya ke Lembah Temir untuk projek RFID. berkongsi keindahan ALLAH yang teramat indah bagi saya....
Sejuknya air terjun di sini tapi belum officially launch lagi just for family & friend, tapi untuk saya amat menenangkan saya yang selalu sibuk. Gambar bawah lubuk ikan kelah...Haaa ada dugong...itu Azizi kawan sekerja saya...lihat keindahan kelah lebih dekat...dugong tinggalkan di lubuk...
Temir Hut ehsan Temir Valley.blogspot & Kelah ....Bye, Take care

18 comments:

  1. Yela Nini, akak dulu bawak family dia orangpun tak sangka ada tempat macam ni.

    ReplyDelete
  2. Salam sejahtera.
    Seronoknya ke tempat yang jauh lebih asli daripada bandar tu! Dan geramnya melihat 'komuniti' ikan kelah paga gambar tu. Macam manalah agaknya rasa ikan ni, yang ramai orang kata sangat hebat. Kalau boleh tanya, projek RFID tu projek perundingankah? Enjoy yourself!

    ReplyDelete
  3. Betul cikgu, rasa ikan kelah tu sedap tapi harga mahal sikit. Betul Projek RFID tu projek perundingan. Terima kasih.

    ReplyDelete
  4. sejuknya mata memandang tmpt tu.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tqvm Lia for yr comment. Sgt2 cooling

      Delete
  5. assalamualaikum auntie!hehe thanks cz singgah blog saya! really appreciate it.
    Saya sangat suka air terjun, kalau mandi..bestnya. kat sini saya ke Terengganu-lata tembakah dan kolam air panas la(La tu nama tempat,tak keliru kalau guna = La Hot Spring)hehe.
    Best tu auntie, siap boleh jejalan lagi kat situ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq to u too.. Nanti auntie nak pergi tmpt tu.

      Delete
  6. Replies
    1. Tq kj. Nanti bl free akak upload video ikan koi yg seekor worth more than 30 k.

      Delete
  7. bestnyer tgk
    lama x mandi kt waterfall
    sini air sejuk sgt even summer

    ReplyDelete
  8. Assalamu'alaikum Mak Wardah

    MasyaAllah.. Geramnya nengokkan ikan-ikan dan air terjun tu..

    Terima kasih kerana ke blog saya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tkasih kembali. Werdah, ada ikan lebih cantik iaitu ikan koi besar2 baby. Take care

      Delete
  9. seuk je mata tengok. best kalau dpt bwk family ct2 at sini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anisalya, tqvm. Bila buka officially to public akak will inform.

      Delete
  10. dgn cuaca yg panas skrg ni.. algkah bestnya jika dpt g sini... mesti sejuk kan :-)

    btw, slm kenal jugak :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tqvm Intan. Kalau dah bukak officially akak inform, leh kita menyejukkan badan sama2.

      Delete