Thursday, March 29, 2012

My most favorable designer...Syaiful Baharim

Salam.

I really adored this designer...Syaiful Baharim. His simplicity in designing his dress, seem to be his unique signature. His confident walking style with his models imaging his hardwork, dedication & commitments. Young age when involved in his career, his strong will, delicate job resulted him to be among the best. Planned to tempah jubah from Tenun Pahang with him...Sharing his Bride Collection & hinted Wardah on it. Sharing his bride collection...
 Simple, Nice & Awesome....Photo Ehsan Syaiful Baharim, Collection. If interested please contact Mr. Megat Alfie at 012 258 8854

14 comments:

  1. err...tak kene taste Nini..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. My fren ada tempah jubah dengan dia...cantik tersangat. Dia boleh ikut kehendak kita Nini...

      Delete
    2. Yelah Nini, kalau jubah akak pergi outstation bawak telekong ngn stokin aje. Akak mesti trust Syaiful punya cara, harga boleh dirunding. Nini kan tangan berseni, bab jahit menjahit ni mesti terror.

      Delete
  2. Teringinnya pakai baju nombor satu tu...

    Badan walaupon bukan seperti model 34-32-34, tapi boleh la masuk lagi, jangan dia terlurut jer... kui kui kui

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh pakai macam tu? Alhamdulillah tapi tambah cover kat atas & tutup aurat. Rasanya mesti Syaifulpun agreed with me.U still maintain.

      Delete
    2. ishhhhhhhhhh cantiknya kalau ikut apa yang mak wardah katakan...

      dah terbayang sudah kekekekeke

      Mak wardah, Kak So ni kategori tinggal tulang bukan "maintain" seperti kata mak wardah kekekeke...

      tu yang takut jatuh jer baju tu kekekekeke

      Delete
    3. Scha nipun tulang gak...Scha sorry...

      Delete
  3. Replies
    1. Bukan sesiapun Irfa tapi suka sgt tngok design dia. Tqvm

      Delete
  4. ex-student saya nama sama..igtkan dia..hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau tak salah saya Syaiful ni x-UiTM. Mak Encik dulu mengajar kat mana?

      Delete
  5. Baju yg cantik, modelnya pulak cantik, bertambah naik serinya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Modelnya pun akan ke jinjang pelamin...tq Dinas.

      Delete